23 Kasım 2009 Pazartesi

Kivili Yoğurt Tatlısı

Kivili Yoğurt Tatlısı

Malzemeler,

2 adet kivi

1 su bardağı süzme yoğurt

1 su bardağı krema

1 su bardağı pudra şekeri

Yarım paket vanilya

Hazırlanışı,

Süzme yoğurdu çırpma kabına alın.

Üzerine krema, pudra şekeri ve vanilyayı ilave edip 3 dakika mikserle çırpın.

Kiviyi robotta püre haline getirip çırpma kabının içine ekleyin.

Kaşık yardımıyla bir kaç kez karıştırıp kuplara pay edin.

Derin dondurucuda 1-2 saat dondurup servis tabaklarına ters çevirin.

Üzerini süsleyerek soğuk servis yapın.

Not: Tatlının kolay çıkması için kupları suya tutup daha sonra tatlıyı pay edin.

Afiyet Olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder